Wat is mijn missie?

Jou bewustmaken van je werkelijke identiteit, je bewustmaken van hoe jouw onbewuste overtuigingen en jouw gedrag je tegenhouden om je volledige potentie te leven en helder te communiceren. Je bewustmaken dat persoonlijke groei je laat inzien dat je überhaupt een keus hebt.

Ik wil jou bewustmaken dat jij de belangrijkste persoon bent in je leven, zodat je alle geluk en liefde ervaart waar je recht op hebt.

Door dat proces samen te gaan doen ga je ervaren dat je met elkaar echt veel verder komt dan alleen.

Als je bewust bent van jouw eigen aandeel in je leven, heb je keuzes, waarmee jij een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een bewuste wereld.

We zijn met elkaar verantwoordelijk voor deze mooie aarde, dragen de verantwoordelijkheid haar in volle glorie weer terug te brengen naar haar essentie.

Nu jij contact hebt met jouw eigen essentie kan jij voelen wat er ten diepste nodig is om de wereld in vrede te laten leven. Want laten we eerlijk zijn: zo groot zo klein. Het begint met de vrede in jezelf: het is als een steen die je in het water gooit, waarna het water uit zichzelf verder kringelt. Zo maken we contact met onze eigen bron, wat liefde heet, en waar we allemaal toegang toe hebben. Dan is het wel belangrijk dat je bewust bent van de keuzes die je maakt, zodat je ook bewust bent van de consequenties.

Kortom, in een bewust leven van jou als mens en ook van jou als ondernemer, zal de vraag altijd moeten zijn “is het goed voor jou?” en “is het goed voor de ander?” en “is  het goed voor de wereld?” Als je op deze drie vragen “ja” kan zeggen dan heb je een bewuste keus gemaakt om een werkelijke bijdrage te leveren.

Wat is mijn purpose?   

Mijn purpose vind ik in de Circle of Life, waarmee ik een holistisch palet aan groeimogelijkheden voor mannen en vrouwen bied. Ik wil mensen verder brengen dan alleen hun eigen persoonlijke groei, vanuit het besef dat elk van ons een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een bewuste nieuwe wereld.