Wil je geïnspireerd raken door anderen die een traject bij Energy Coaching hebben gelopen? Bekijk of lees onderstaande reacties.
Heb je zelf bij Energy Coaching een traject doorlopen en wil je anderen inspireren om hetzelfde te doen? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina. Of laat een reactie achter op mijn LinkedIn.

Referenties

Werken aan een vervuld en rijk leven

Als jij jouw volledige potentieel wil benutten en streeft naar duurzaam succes – zowel zakelijk als privé – dan raad ik je van harte aan Sylvia aan je zijde te vragen. Ze is je beste ondersteuning op dit pad. Ze laat je jouw werkelijke identiteit ontdekken en welk onbewust gedrag en overtuigingen je tegenhouden in het realiseren van groei. Werken met Sylvia betekent werken aan een vervuld en rijk leven.

Marielle van der Vlies
Business Coach

Reddende engel

“Sylvia is een reddende engel. Op een krachtige, liefdevolle en heldere manier weet zij mij steeds mijn pad aan mij te laten zien. Waar ik twijfel, biedt ze helderheid, waar ik aarzel, biedt ze me toegang tot mijn potentieel. Haar eigen, krachtige kwaliteiten op het gebied van persoonlijk leiderschap, onuitputtelijke kennis van het Enneagram en een tomeloze liefde voor elk mens maakt dat ik van angst naar vertrouwen heb kunnen bewegen, dat ik inzicht heb in mijn gedragspatronen, dat ik mijn handelen nu verbindt met mijn hart en mijn hoofd, in liefdevolle synergie, en dat ik weet, diep in mijn hart, altijd weet wat goed is voor mij. Opdat ik vanuit liefde en overvloed de mens, de moeder en de ondernemer kan zijn die ik wil zijn.
Wil jij de beste keuzes leren maken voor jezelf? Neem dan NU contact op met Sylvia. Ervaar zelf hoe zij in 1 gesprek jou inzichten geeft waar je nog niet eens van durfde te dromen. Ik kan nu alles aan. Dat gevoel en dat vertrouwen gun ik iedereen. Jou dus ook !”

Saskia van de Riet
ondernemer

Ik had dit veel eerder moeten doen

Ooit wel eens afgevraagd welke gebeurtenis bepalend is om een coach te nemen? Als je meer uit jezelf wilt halen, privé als zakelijk dan adviseer ik Sylvia de Goede. Zij doorgrondt de kern en raakt je. Sylvia inspireert, is professioneel en ervaren. In een veilige en betrouwbare omgeving maakt zij je onbewuste gedrag bewust. Ik had dit veel eerder moeten doen. Succes gegarandeerd.

Evert-Jan Kloet
owner Traicon Training & Educational Consultancy

Enorme rust en zelfvertrouwen

Sylvia coached mij ongeveer 4 maanden. In die tijd heb ik een enorme groei meegemaakt op meerdere vlakken in mijn leven. Ik voel een enorme rust en zelfvertrouwen en sta sterker in het leven. Ik weet waar ik op moet focussen en ook wat minder belangrijk is. Hierdoor heb ik veel meer energie over om te doen wat ik graag doe, en hierin heeft Sylvia een hele grote rol gespeeld (en doet ze nog steeds) Ik kan haar van harte aanbevelen.

Laerke Nissen
Video marketeer

De juiste knoppen

In Sylvia heb ik drie jaar geleden eindelijk de coach gevonden waar ik al zo lang naar op zoek was! Zowel privé als zakelijk heb ik enorme sprongen gemaakt en zoveel geleerd. Sylvia weet op de juiste knoppen te drukken en zet je altijd aan het denken, met resultaat! Ik gun iedereen een coach als Sylvia

Femke de Caluwé

Weer midden in het leven

Sylvia is mijn reddened Engel geweest. Ik was mezelf helemaal kwijt, had al psychotherapie gehad maar niemand kwam echt bij mijn diepste problemen. Sylvia heeft mij geleerd om de lagen van pijn en teleurstelling weg te halen om zo bij mijn rauwe emoties te komen. Ze is ook een ster in het aanreiken van handvaten voor het aanpakken van moeilijke situaties. Door haar sta ik nu weer midden in het leven.

Eveline Warmoltz
English Teacher Secondary Ed

In no-time bij de kern van mijn problemen

Tijdens mijn sessies met Sylvia komen we vaak binnen no-time bij de kern van mijn problemen waarvan ik zelf geen idee had dat het daar vandaan kwam. Sylvia is eerlijk en oprecht maar altijd vanuit liefde waarmee ze niet altijd vrienden maakt met mijn ego maar wel de connectie vind met het hart. Sylvia is een bijzonder mens met een gave die liefde draagt voor haar beroep en een definitieve aanrader voor iedereen die zich mentaal wilt ontwikkelen!

Wesley Kalkhoven
Trainer, Coach & Business Booster

Het kan ook anders

Je kent dat wel, het gevoel dat je het niet meer bij kan benen, de wereld als een trein voorbij raast en de tijd tussen je vingers door glijd. Wetende dat je op deze manier niet verder wilt kwam ik via via bij Sylvia terecht. Tijdens het eerste gesprek werd het al duidelijk dat het ook anders kan. Sylvia heeft mij in een half jaar lang de tools gegeven om inzicht te krijgen; hoe beter om te gaan met stress, het gevoel dat je geleefd wordt, grenzen tussen prive en zakelijk te stellen, zelfreflectie, rationeel denken, je eigen keuzes te maken, dat je zelf verantwoordelijk voor je zelf bent en wat er toe doet in het leven. Persoonlijke groei is een continue proces, het heeft mij veel gebracht. Meer innerlijke rust, meer liefde, kracht om zakelijk een grote stap te zetten en niet te vergeten een betere kijk op mij zelf. Ik kan haar van harte aanbevelen. De passie waarmee ze je begeleid, de warmte, de betrokkenheid. Dit alles kritisch en scherp. Sylvia, bedankt.

Patrick Schaapherder

Weer ruimte om te groeien

Ik ben mezelf vorig jaar keihard tegen gekomen. Ik kwam tot de conclusie dat ik vast zat en er niet omheen kon om hulp te gaan zoeken. Uiteindelijk ben ik bij Sylvia terecht gekomen. Haar kritische blik en confronterende manier van werken waren voor mij noodzakelijke om ervoor te zorgen dat ik me na een paar intensieve maanden snel weer in een stabiele toestand bevond. Waarbij ik mezelf een stuk beter ken en sneller kan ingrijpen. Er is nu weer ruimte om te groeien en dit te kunnen blijven doen in de toekomst.

Stephan Nouwens
Bioinformatics Analyst at UMC Utrecht

Waar het om gaat in het leven

Een bijzondere middag, met een kijkje in de keuken van de vrouw die een groep jong volwassenen, onze kinderen, begeleidt in hun zoektocht naar een antwoord op de vraag waar het om gaat in het leven.
Jonge mensen die nu, op hun 25ste, al bezig zijn met vragen die bij mij pas 20 jaar geleden actueel werden.
Chapeau Sylvia!

Rudi von Bartheld
Arts

Geen bullshit maar resultaten

Sylvia weet binnen no-time de vinger op de zere plek te leggen. Geen bull-shit maar resultaten. Ze zorgt voor bewustwording en inzicht in je eigen gedrag, waardoor je weer kunt zijn wie je eigenlijk bent. Sylvia heeft ervoor gezorgd dat ik de dag begin en eindig met ontzettend veel energie. Dat heeft ook zo zijn effecten op mijn liefdesrelatie en de relaties met de mensen om mij heen.

Mark
Projectmanager

Gelijk of geluk

Gelijk of geluk, één van de onderwerpen die aan bod kwamen op de jongerenmiddag waarbij jij ook de ouders een keer uitnodigde. Uiteindelijk gaat iedereen, diep in zijn hart, voor geluk.
Jij coacht de jongeren empathisch en heel deskundig bij levensvragen die alles met geluk te maken hebben. Het was een dynamische dag met héérlijke door de jongeren verzorgde hapjes. Wat leuk om zelf ook eens gecoacht te worden want ook de ouders mochten ervaren hoe dat is, door jou rondgeleid te worden in het onderwerp “verschil tussen mannen en vrouwen”.
Ik gun dit iedere jongere èn oudere! Het voegt zoveel toe!

Lonneke Weusten
Kindertherapeut

Ik weet te blijven staan

Om in het kort te beschrijven wat Sylvia voor mij heeft en nog steeds betekent, is bijna niet te doen. Ik heb samen met mijn man in 2008 het coaching traject gedaan, wat onze relatie heeft verdiept en we weer verbinding kregen. Ik ben heel dankbaar dat nog samen te hebben gedaan, want hij is in 2012 overleden. Toen stortte mijn huis in en was het nodig om het opnieuw op te bouwen. Sylvia leert mij dit “zelf” te doen. Dat ik leer weer te leven en dat ik mijn eigen verantwoordelijk neem. Het is een prachtig proces wat ik zonder Sylvia niet zou beleven!

Marie Laure
Verkoopster