Energy Coaching draagt o.a. bij aan de Durlstone Foundation.

Wat de organisatie precies doet is te zien in de YouTube-video. Klik op de knop hieronder om de website van Durlstone te bezoeken.

Bezoek de website van Durlstone

Energy Sharing

Energy Sharing (een zijtak van Energy Coaching) is in het leven geroepen omdat ik geloof dat ieder kind recht heeft op onderwijs. Kennis is van heel groot belang voor vrijheid. Het kan een land groot maken. Ieder kind heeft recht op een toekomst. Om dit mooie project te kunnen ondersteunen voor deze kinderen, heb ik Eten voor Eten in het leven geroepen. Koken is mijn hobby en wat is mooier dan koken voor een goed doel?

De gedroomde school

Ik mag met dankbaarheid zeggen dat door deze diners echt een verschil is gemaakt. Om te beginnen krijgen de kindertjes nu twee maaltijden per dag. Verder kan ons thema ‘bouwen’ hier letterlijk worden genomen: er is een fundament gelegd, met echte bouwstenen gebouwd en  de schoollokalen zijn inmiddels met meubilair ingericht.

Neem contact op voor meer informatie.

Eten voor eten

Ik voel me vaak heel bevoorrecht dat ik in een deel van de wereld woon waar het heel goed is. In heel veel landen in de wereld is er ronduit armoede en één ervan is Zimbabwe. In een dorp aldaar  staat een school, waar de kinderen uit de verre omtrek naar toe komen om 7 basisjaren les te krijgen.

Voor deze school zet Stichting Durlstone zich in. Het is een project voor ruim 850 kindertjes, dat geleid wordt door mijn vriendin Martha. Alles wat er aan fondsenwerving binnenkomt, gaat rechtstreeks naar de stichting. Er is geen sprake van grote gebouwen en directeuren. Niets blijft aan de strijkstok hangen, want de stichting bestaat uit vrijwilligers.

wilde-ganzen