Op deze pagina vind je een nieuwe generatie bewuste mensen die als groep jarenlang aan bewustwording hebben gewerkt. Zij zijn zich ten volste bewust van het belang en de impact van persoonlijke groei.

Zij zijn het proces van persoonlijke groei aangegaan en hebben hiermee aan de wieg gestaan van de Circle of Life. Met trots stel ik jullie voor aan de Energy Coaching Mastermind Groep: dankzij hun jarenlange persoonlijke ontwikkeling kan ik inmiddels over hen echt spreken als de bewuste generatie van de nieuwe wereld.

Kieran

Beroep: ondernemer 
Persoonlijke ontwikkeling staat voor mij gelijk aan groei. Het vergt moed en bestaat uit angsten aangaan (uit je “comfort zone” stappen zoals je vaak hoort), vallen, opstaan en weer leren. Kortom bewust zijn van m’n eigen gedachtes, emoties, gevoel en realiseren dat er maar één moment echt bestaat, dat is nu. Sylvia heeft een bijzonder grote rol gespeeld in de kennis en helderheid die ik heb opgedaan en daarvoor ben ik haar ook ontzettend dankbaar. Het brengt mij zowel privé als in m’n werk met name heel veel vertrouwen. Vertrouwen dat het leven brengt wat ik nodig heb en vertrouwen in mezelf om m’n hart open te stellen. Het is super gaaf dat dat dan weer afstraalt op anderen. Zo kan ik m’n steentje bijdragen aan de wereld.

Malou

Beroep: Professioneel Nanny
Wat persoonlijke ontwikkeling met mij heeft gedaan is dat ik anders naar het leven ben gaan kijken. Ik ben bewuster bezig om te leven wie ik ben en wil zijn. Wat ik vooral heb geleerd is dat de omstandigheden niet bepalen hoe ik wil leven maar dat alleen ik verantwoordelijk ben hoe ik kies om te leven. Bevalt het niet, doe er dan wat aan en verander het zo dat het wel naar je zin is of bij je past. Er is altijd een manier om de situatie te veranderen. Je kunt je alleen slachtoffer maken maar je bent het nooit. Hoe ik dit overbreng tijdens mijn werk is door het te leven. Kinderen pakken dit vanzelf op als je het ECHT leeft.

Mark

Beroep: projectmanager
Wijsheid en kennis zijn waardeloos als je het niet in de praktijk brengt. Door constant bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling blijf ik nadenken op welke manier ik leiding wil nemen over mijn eigen leven. Daar profiteer ik niet alleen zelf van, maar ook iedereen om mij heen. Het leukste is dat persoonlijke ontwikkeling telkens weer zorgt voor nieuwe uitdagingen.