Op deze pagina vind je ondernemers die samen met mij met succes hebben gewerkt aan hun persoonlijke groei en bewustwording.

Zij zijn een groot voorbeeld van hoe je ook kan ondernemen. Bij hen staat persoonlijke ontwikkeling centraal en met die blik sturen ze hun bedrijf aan. Zij zijn er zich bewust van dat de duurzame vorm van ondernemerschap alleen maar kans van slagen heeft door te blijven werken aan persoonlijke ontwikkeling. Zij realiseren zich dat hun bedrijf kan groeien naar mate van hun eigen groei.

Zij zijn het proces van de Circle of Life aangegaan en hebben dit met success doorlopen. Met trots stel ik ze aan je voor.

Mariëlle van der Vlies

Ik zie het ondernemerschap als een innerlijke reis. Van het ontdekken van de zin van je bestaan en daar betekenis aan geven. Wanneer je hier bewust van bent lever je een waardevolle bijdrage aan je klant én aan een vredige wereld. Dat is het fundament van duurzaam zakelijk succes.

Succesmetjebedrijf.nl

Kieran Hortulanus

Persoonlijke ontwikkeling staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Door mijn eigen potentie te leven haal ik het maximale uit de teams en organisaties die ik graag aanstuur, stroomlijn en transformeer. Sylvia de Goede’s coaching (Circle of Life programma) is een essentieel onderdeel in mijn persoonlijke groei.

Growsocials.com

Femke de Caluwe

Elk kind heeft recht op een veilige & liefdevolle omgeving. Om zoveel mogelijk kinderen te helpen met een eerlijke, veilige en liefdevolle start, ondersteun ik stichtingen met duurzame en structurele fondsenwerving.
Succesmetjestichting.nl

Saskia van de Riet

Ik help de vrouwelijke visie veel zichtbaarder te maken, want we hebben vrouwen nodig voor de wereldvrede. Vrouwen hebben het vermogen bruggen te slaan.

 Mijn purpose is vrouwelijke ondernemers te leren bloggen, om de wereld te kunnen bereiken. Daar word ik daar intens blij van, want ik weet hoe onnoemelijk veel zij in huis hebben.

Blogatelier.nl

Laerke Nissen

Ik geloof in verbinding. In eerste instantie een gezonde verbinding met ons self, en daardoor ook een liefdevolle en krachtige verbinding met anderen en met de wereld om ons heen. Dit kunnen we alleen echt bereiken, wanneer meer en mensen de tools krijgen om dit te bewerkstelligen. Persoonlijke groei speelt hier een essentiele rol in. Ik help voornamelijk vrouwelijke ondernemers om hun persoonlijke verhaal en expertise zichtbaar te maken door middel van video’s en daardoor hun boodschap te verspreiden.

Videoessentie.nl