De nieuwe wereld van het ondernemen 

Het wordt steeds duidelijker dat het onontkoombaar is dat we naar een nieuwe wereld gaan, en dus ook naar een nieuwe vorm van ondernemerschap. We moeten afscheid nemen van rendement-denken. Waar we naartoe moeten is te ondernemen vanuit een win-win-win situatie. Is het goed voor mijn onderneming? Is het goed voor de klant? Is het goed voor de wereld? Kun je op die drie vragen ‘ja’ zeggen, dan creëer je een betere wereld. Kortom: de wereld vraagt dringend om een nieuwe vorm van ondernemerschap door zelfbewuste ondernemers.

Met mijn holistische aanpak wil ik ondernemers verder brengen dan alleen hun eigen persoonlijke groei, vanuit het besef dat elk van ons een wezenlijke bijdrage kan leveren aan deze bewuste nieuwe wereld.

In de Circle of Life vind je ondernemers die met succes hebben gewerkt aan hun persoonlijke groei en bewustwording.

Zij zijn een groot voorbeeld van hoe je ook kan ondernemen. Bij hen staat persoonlijke ontwikkeling centraal en met die blik sturen ze hun bedrijf aan. Zij zijn er zich bewust van dat de duurzame vorm van ondernemerschap alleen maar kans van slagen heeft door te blijven werken aan persoonlijke ontwikkeling. Zij realiseren zich dat hun bedrijf kan groeien naar mate van hun eigen groei.

Wat is essentieel in het nieuwe ondernemen?
Wat vaak mist, maar essentieel is, is de holistische aanpak. Veel mensen zijn in de war, omdat ze al van alles hebben gedaan, veel geld hebben uitgegeven en als resultaat steeds verder van zichzelf afdrijven. Omdat zij niet in contact komen met hun werkelijke essentie.

Op trainingen horen ze vaak dat ze nog iets moeten leren, dat ze niet voldoen, dat ze vaardigheden moeten aanleren. Dit zijn allemaal kenniskwesties, terwijl het in de nieuwe vorm van ondernemerschap het juist meer gaat over hartkwesties, dus het voelen. Belangrijk is dat hoofd, hart en handelen op één lijn komt.

Het laatste wat je nodig hebt, is meer informatie en meer kennis…

Je hebt alle kennis die je nodig hebt al in huis: het is nu tijd dat je jouw hart laat spreken en dat om gaat zetten in ervaringen. Dat is de essentie binnen de ondernemersgroep in de Circle of Life

Kom kosteloos kennismaken.