“De Circle of Life community biedt een holistisch palet aan groeimogelijkheden voor mannen en vrouwen.”

Met de Circle of Life wil ik mensen verder brengen dan alleen hun eigen persoonlijke groei, vanuit het besef dat elk van ons een wezenlijke bijdrage kan leveren aan een bewuste nieuwe wereld.

Wat volgens mij essentieel is in coaching

Wat vaak mist, maar essentieel is, is de holistische aanpak. Veel mensen zijn in de war, omdat ze al van alles hebben gedaan, veel geld hebben uitgegeven en als resultaat steeds verder van zichzelf afdrijven. Omdat zij niet in contact komen met hun werkelijke essentie.

Op trainingen horen ze vaak dat ze nog iets moeten leren, dat ze niet voldoen, dat ze vaardigheden moeten aanleren. Dit zijn allemaal kenniskwesties, terwijl het in coaching over hartkwesties, dus het voelen, zou moeten gaan. Belangrijk is dat juist hoofd, hart en handelen op één lijn komt.

Het laatste wat je nodig hebt, is meer informatie en meer kennis… wat je wil, is dat je er iets mee gaat bereiken waar je gelukkig van wordt.

Je hebt alle kennis die je nodig hebt al in huis: het is nu tijd dat je dat om gaat zetten in ervaringen. Dit is de essentie van de Circle of Life:

Circle

C = Commitment
I = Integriteit
R = Realiteit
C = Consequenties
L = Liefde
E = Energie