Trajecten 2017-06-29T20:28:42+00:00

Trajecten

Blauwdruk

€ 30

Ontdek jouw streefeigenschappen

Kennismaking met Energy Coaching

Gesprek over mogelijkheden

Maak kennis met jouw potentie

Bedrag gaat compleet naar een goed doel

Bouwen

€ 2.000

Zet je ambities om in bewuste acties en plannen

Leer jezelf kennen

Ontdek problemen en vind oplossingen

Doelen stellen en behalen

Start met leven zoals jij wilt

Droomhuis

€ 6.000

Half jaar programma

Persoonlijk leiderschap

Balans zakelijk en privé

Controle over je leven

‘Life changing experience’

Meest gekozen!

Inspiratie

€ 1.200

Vanaf 6 sessies per jaar

Nieuwe lading Energy Coaching

Blijf in je kracht

12 of 6 sessies per jaar

Alleen mogelijk na eerder traject

Liefderetraite op Bali

Wil jij in een week je relatie helen op het prachtige eiland Bali? Geen langdurige therapie of weken lang sessies, maar in een week je relatie helen en de liefde voelen van weleer.

Meer weten?

Leiderschapstraject

Jaarprogramma voor leiders, die ervoor kiezen in hoge energie aan hun bedrijf- en privérelatie(s) te werken. Waarbij groei, blijheid en liefde de magische woorden zijn.

Meer weten?

KVK Horoscoop

Een KVK horoscoop, een hulpmiddel dat bijdraagt aan meer succes en zakelijke groei.  Inclusief een ochtend wandelsessie met lunch. Dit is een aanvullend traject.

Meer weten?

Werkwijze

Elk geheel bestaat uit meerdere elementen en je leven is een voorbeeld van een zeer complex geheel. Het huis staat symbool voor jezelf en daarom gebruik ik bouwelementen als metafoor om je leven en mogelijkheden inzichtelijk te maken.

Het fundament, anders gezegd het bouwplan, is de basis van alles. Dus ook in jouw leven. In mijn benadering kijken we naar je vermogen tot zelfreflectie, inzicht verwerven en keuzes maken. Als je de noodzaak van het fundament begrijpt en op waarde schat, ben je in staat om de architect te worden van je eigen leven.

Je bouwplan is het uitgangspunt en jouw startpositie voor het verdere verloop van je gedrag. Mijn doel is om met jou te gaan staan op het fundament van jouw huis en onbewust gedrag te benoemen. Ik maak daarbij gebruik van het enneagram. Een werkwijze die je persoonlijkheid openbaart en de diepere onbewuste motivatie van je onderliggende gedrag verklaart. Wanneer je in staat bent om te begrijpen waarom je handelt zoals je handelt en je onbewuste gedrag bewust kunt beïnvloeden, krijg je de controle over je acties en daarmee over je leven.

Als architect van nieuwbouw moet je wel op de hoogte zijn van alle details, blauwdrukken, samenwerkingen, verbanden, voorschriften, mogelijkheden, valkuilen en productvariaties die het bouwproces nodig heeft. Zo ook wanneer je jouw leven een nieuwe boost of richting wilt geven om nieuwe en betere prestaties neer te zetten.

Pas als dat bekend is, kun je beginnen aan het fundament, kies je de bouwstenen en ga je bouwen tot je droomhuis er staat. Met andere woorden: je moet bij het begin beginnen.

Alle genoemde prijzen zijn per persoon en exclusief btw
Op alle trajecten zijn de Algemene voorwaarden en Privacy Verklaring van toepassing

Traject A: Blauwdruk

Doel: Leer je streefeigenschappen kennen

“Als je leven ervaart als goed-is-goed genoeg, dan weet dat je veel waard bent. Als je leeft vanuit je innerlijke kracht, dan weet je dat eigenwaarde en zelfrespect belangrijk zijn. Als je weet dat emotie voelen echte kennis meebrengt, dan ervaar je dat zekerheid in jezelf zit. Dit alles geeft je innerlijke rust en dat is de ware rijkdom. Je ontdekt dat ‘delen’ krachtig is en dat jouw actie harmonie en overvloed creëert.“

Met deze kennis ben je echt wie je wilt zijn. Wil je deze avontuur aangaan? Zet dan de eerste stap door te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en hoe ze zich verhouden tot je potentie. Ons wezen bestaat uit 9 elementen van unieke eigenschappen, krachten en valkuilen. Pas als je weet hoe deze zich manifesteren in jouw Blauwdruk – pas dan ga je ervaren waar je echt heen wilt en hoe je er moet komen.

Jouw investering
Een sessie van 1 uur = 30 euro (t.w.v. 150 euro)
(Dit bedrag gaat in z’n geheel naar het goede doel waaronder de Durlstone Foundation. Het bedrag dient contant betaald te worden voorafgaand aan de sessie.)

Voorafgaand aan de eerste afspraak is het belangrijk dat je goed nadenkt over het concrete doel dat je wilt bereiken.
Na de intake komen we dan te spreken over eventuele verdere sessies en evaluatie, plaats en kosten.

Traject B: Bouwen

Doel:
Definieer je ambities in een specifiek levensgebied.
Zet je ambities om in bewuste acties en plannen.

Nu de beschikbare bouwstenen vorm hebben gekregen, gaan we eerst enkele doelen stellen die we tijdens dit traject gerealiseerd willen zien. Die gieten we in de vorm van een groter geheel en zetten je eigen motivatie erbij voor de juiste richting. Je krijgt een opdracht die je hoofd, hart en handelen op één lijn brengt. Je leert om je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor je denken, voelen en handelen.

Met deze competenties raak je gemotiveerd om in de praktijk bewust je nieuw gewenste gedrag toe te passen en intussen jezelf bij te sturen in het leerproces. De praktische invulling is meteen de kracht van dit traject, want door je acties ga je de verandering ervaren. De verandering in wat uit jezelf komt is het sterkst en biedt het snelste resultaat. Het laat je vele aha- momenten ervaren. Het leven dat je leidt moet je ‘eigen’ zijn en blijven. Jij bent de architect, de uitvoerder en de bewoner. Je krijgt grip op situaties, waardoor je ervaart wie je wilt zijn. De resultaten spreken voor zich: je bouwt, je stuurt bij en ervaart de vooruitgang die je zelf creëert.

Nu je aan jezelf hebt bewezen dat je in staat bent om je leven te keren naar wat voor jou wenselijk is, is het mogelijk om ook in alle andere levensgebieden de gewenste veranderingen teweeg te brengen. Zowel zakelijk als privé. Dit kun je doen door het volgende traject in te gaan of door deze nogmaals toe te passen. Vaak is dit nodig als je een nieuwe levensfase ingaat zoals afronding van je studie, het kiezen voor ondernemerschap, het aannemen van de rol van een ouder, een mid-life fase, relatie ontwikkelingen of het aannemen van een nieuwe bestuurlijke functie. Iedere grote verandering in je leven kan zo’n steuntje in de rug goed gebruiken.


Jouw investering

6-wekelijkse sessies van 1,5 uur, een filmavond & nabespreking. Tijdens het gehele traject e-mailcontact.
* 2.000 euro
* De betaling dient twee weken vooruit aan de sessies voldaan te zijn.

De prijzen zijn per persoon en exclusief 21% btw


Doorstromen naar Traject Droomhuis
Tot aan het einde van de vierde sessie heb je de mogelijkheid om over te stappen naar het Traject Droomhuis. Om alle trajecten zorgvuldig af te ronden, is het na deze periode niet meer mogelijk. Doorstromen kan zonder extra kosten. Je betaalt alleen het verschil tussen Bouwen en Droomhuis.

Traject C: Droomhuis

Doel:
Leer je leven te zien als samenwerkend geheel.
Leer en groei naar persoonlijk leiderschap.

Of je nu door je besluit om ineens je leven als geheel aan te pakken hier uitkomt of via de trajecten die je met mij hebt doorlopen, dit is het meest intensieve en uitgebreide programma van mijn coaching.

In dit traject pakken we alles aan waaraan iets te verbeteren valt. We optimaliseren datgene wat goed is maar beter kan en we pakken je zelfkennis en bewustwording grondig aan om je klaar te stomen voor een Life Changing Experience! Deze weg gaat vooral over het inrichten van jouw leven als geheel.

Als persoon vervul je meerdere rollen tegelijkertijd. Sommige rollen hebben je voorkeur, andere probeer je te vermijden. Hoe fijn zou het zijn om alle rollen in harmonie te krijgen met elkaar? De kwaliteit van alle rollen die je aanneemt hangt sterk af van het fundament waarop je bouwt. Daarom zullen we de grondslag nogmaals onder de loep nemen en kracht bijzetten. Als je volledige grip hebt op alle rollen die je wenst te vervullen, spreek je over persoonlijk leiderschap

Leiderschap is meer dan leiding geven aan anderen. Leiderschap begint bij jezelf. Het gaat om authentiek zijn, het hebben van overzicht, beheersing en visie,  maar vooral om  trouw zijn aan jezelf. En om wat het allerbelangrijkste is: voelen dat je helemaal in je kracht staat! Als partner, als ouder, als ondernemer, als leidinggevende… als mens! Wanneer je dat ervaart, kun je zeggen dat je bent wie je wilt zijn en dat je de architect bent van je eigen leven!

Jouw investering
Binnen 25 weken heb je recht op 15 sessies van 1,5 uur. Daarnaast houden we een filmavond over m/v communicatie & nabespreking, 1x per week telefonisch en mailcontact, Skype coaching naar behoefte en een workshop ‘ Doelen stellen’.

* 6.000 euro
* Bij directe afname krijg je aanvullend de KVK horoscoop, dit gaat je super helpen om succesvol zakelijk te kunnen groeien.
* Maandelijkse termijnbetaling is mogelijk tegen extra vergoeding
* De betaling dient twee weken vooruit aan de sessies voldaan te zijn.

De prijzen zijn per persoon en exclusief 21% btw

Traject D: Inpiratietraject

Doel: Blijf in je kracht!

Of je een traject bij mij hebt gelopen of niet, ik ben ervan overtuigd dat een leven zonder problemen niet denkbaar is. Bijna elk probleem vraagt om een specifieke en snelle oplossing. Problemen ontstaan vaak doordat je iets niet weet, iets onbewust doet of iets niet goed beheerst. Daarom is het goed dat we ons regelmatig afvragen wat op welk moment van jou de meeste aandacht vraagt. We zoeken naar oorzaak en gevolg en bespreken de mogelijke oplossingen. Zo blijf je scherp en je bevordert de continuïteit in je groei. Het contact tussen hoofd, hart en handelen wordt gestimuleerd en met een nieuwe lading Energy Coaching kun je weer even vooruit!

Het is belangrijk om je regelmatig de tijd te gunnen even stil te staan bij jezelf. Het leven is vaak zo hectisch. Je raakt snel afgeleid en je vergeet te focussen op wat echt belangrijk voor je is. Deze sessie betekent een moment van rust; een moment om helder te krijgen over waar je staat en waar je heen wilt.

Let op: Dit traject is aanvullend en alleen mogelijk indien je een eerder traject hebt afgenomen.

Jouw investering in een jaarprogramma:

Optie 1:
– 12 sessies van 1,5 uur, eens per maand voor 1.700 euro
– Eens per maand e-mailcontact

Optie 2:
– 6 sessies van 1,5 uur, 2-maandelijks voor 1.200 euro
– Eens per maand e-mailcontact

Bovengenoemde opties op basis van een jaartoezegging.
De betaling dient twee weken vooruit aan de sessies voldaan te zijn.

Alle prijzen zijn per persoon exclusief 21% btw

Aanvullend: KVK Horoscoop

Alleen als aan vulling op een al aangekocht traject
Een KVK horoscoop, dit gaat je super helpen om succesvol zakelijk te kunnen groeien.
Een ochtend wandelsessie met lunch. Je krijgt tijdens de ochtend een antwoord op een brandende vraag.
Kosten: 600 euro
De prijzen zijn per persoon en exclusief 21% btw