Sylvia de Goede

Home/Sylvia de Goede
Sylvia de Goede 2017-01-02T19:58:38+00:00

YW-Sylvia109Ik kan jou als ondernemer laten ervaren dat een goed evenwicht tussen privé en zakelijk tot honderd procent zakelijk succes leidt. Ik ben de oprichter van Energy Coaching mijn bedrijf richt zich voornamelijk op ondernemers die hun relatie(s) zien als de belangrijkste pijler voor duurzaam zakelijk succes.

Samen een team

Dit doe ik door de verschillen van communicatie doormiddel van het Enneagram en de verschillen tussen mannen en vrouwen in elke afzonderlijke situatie te belichten.

Met toegepaste technieken breng ik een krachtige balans tussen partners/gezinsleden en ik creëer daarmee de zekerheid dat zij er als een goed team uitkomen. Mannen en vrouwen zijn en denken totaal verschillend. Er is één belangrijke overeenkomst: we zijn mens…en gelijkwaardig. Maar we zijn niet elkaars gelijken.

Iedereen heeft het recht om zijn volledige potentieel in het leven te benutten, vooral de vrouwen kunnen wel een steun in de rug gebruiken we hebben behoefte aan bewuste vrouwen aan de top en mannen die met deze bewuste vrouw wil samen werken. Het is dus zaak om de barrières die er zijn op te ruimen en daarvoor in de plaats het gevoel te brengen dat problemen kunnen worden omgezet in kansen. Met een sterk inlevingsvermogen en zonder oordeel coach ik je naar dat punt.

Het is mijn overtuiging, dat de oplossing van elk probleem ligt in jou zelf. In het creatieve deel van je bewustzijn. Mijn coachen is erop gericht, je in contact te brengen met dat deel. Op basis van een persoonlijke analyse in een één op één gesprek.

Juist door jouw creativiteit aan te spreken, ga je zelf de oplossing zien en ervaren. Wanneer je deze goed doorvoelt, blijft het niet bij een eenmalige ervaring maar wordt die ontdekking verankerd in je bewustzijn.

Het is mijn kracht om in een consult van één uur helder te krijgen waar het probleem bij jou om gaat, vanuit welk gedrag en hoe ik je naar het zien van de oplossing kan coachen.

Mijn vraag zal dan zijn: ‘Wil je er iets aan doen?’  Is het antwoord ‘ja’, dan kan het coachen beginnen.

Mijn passie en missie?

Jou als ondernemer(ster) bewustmaken van je werkelijke identiteit, je bewustmaken van hoe jouw onbewuste overtuigingen en jouw gedrag je tegenhoudt om je volledige potentie te leven en helder te communiceren.  Je bewust te maken dat persoonlijke groei je laat inzien dat je überhaupt een keus hebt. Dat als vertrekpunt voor een krachtige balans in je zakelijke groei en privéleven.

Ik wil jou als ondernemer laten ervaren dat jouw relatie met jezelf de belangrijkste pijler is voor duurzaam zakelijk en privé succes en je daardoor je volledige potentie leeft en alle geluk en liefde ervaart waar je recht op hebt.