Resultaten

Home/Resultaten
Resultaten 2017-05-21T13:18:41+00:00

Wil je geïnspireerd raken door anderen die een traject bij Energy Coaching hebben gelopen? Bekijk of lees onderstaande reacties.
Heb je zelf bij Energy Coaching een traject doorlopen en wil je anderen inspireren om hetzelfde te doen? Dat kan via het formulier onderaan deze pagina. Of laat een reactie achter op mijn LinkedIn.

Ondernemers vertellen over ervaring met Energy Coaching

Verdubbeling van de omzet, een liefdevolle relatie met je familie of worden je wilt zijn. Dit zijn resultaten waar Energy Coaching voor heeft gezorgd. En wat wil jij bereiken? Laat je inspireren door de video’s.

Bekijk alle ervaringsvideo’s

Verwijzende websites of blogs

Maak je keuze!
“Ik heb geleerd keuzes te maken. Keuzes die bij mij passen, waar IK gelukkig van word. Keuzes die liefde en geluk in mijn leven brengen. Ik kan er vol vertrouwen tegen aan! Dit leerde ik van Sylvia van Energy Coaching, check her out! Ze is GEWELDIG!”
Door ondernemer Marielle Meijer van Succesmetjebedrijf.nl

Referenties

‘Sylvia de Goede levert altijd kwaliteit. Ze kan als geen ander je doorgronden en legt de vinger precies daar waar het pijn doet. In de gesprekken met Sylvia de Goede raak je geïnspireerd om een andere kant van een zaak te bekijken, krijg je nieuwe inzichten en wordt je uitgedaagd om het optimale uit jezelf te halen.’
Willem Jan Van de Wetering, Coach en Enneagramtrainer bij het Enneagram College
Ik mocht deze week aan mijn bewustZIJN werken met Sylvia, wat een cadeau! Warm, open en verhelderend. Ze laat je aanraken wat je al weet, en nodigt je uit een opening te maken naar de lagen daaronder. In mijn geval hoe ik vanuit mijn perfectionistische neiging tot altijd maar hard werken, mag loslaten en genieten. Van wat er is, van wat er stroomt. Zonder daar een streven aan te hoeven verbinden. Ik merk nu dat ik bij alles wat ik doe, stilsta bij de intentie: is dit vanuit een ‘moeten’ en een goed genoeg willen zijn? Of kan ik het loslaten in het vertrouwen dat het al goed is of goed komt. Verrijkend! Aanrader om ook eens zo’n sessie met Sylvia te doen.
Jantine Van Den Boom-van Rooijen
“Sylvia is een reddende engel. Op een krachtige, liefdevolle en heldere manier weet zij mij steeds mijn pad aan mij te laten zien. Waar ik twijfel, biedt ze helderheid, waar ik aarzel, biedt ze me toegang tot mijn potentieel. Haar eigen, krachtige kwaliteiten op het gebied van persoonlijk leiderschap, onuitputtelijke kennis van het Enneagram en een tomeloze liefde voor elk mens maakt dat ik van angst naar vertrouwen heb kunnen bewegen, dat ik inzicht heb in mijn gedragspatronen, dat ik mijn handelen nu verbindt met mijn hart en mijn hoofd, in liefdevolle synergie, en dat ik weet, diep in mijn hart, altijd weet wat goed is voor mij. Opdat ik vanuit liefde en overvloed de mens, de moeder en de ondernemer kan zijn die ik wil zijn.
Wil jij de beste keuzes leren maken voor jezelf? Neem dan NU contact op met Sylvia. Ervaar zelf hoe zij in 1 gesprek jou inzichten geeft waar je nog niet eens van durfde te dromen. Ik kan nu alles aan. Dat gevoel en dat vertrouwen gun ik iedereen. Jou dus ook !”
Saskia van de Riet, ondernemer

Even voorstellen: Ik ben een vrouw van 46 jaar, al bijna 18 jaar als zelfstandige werkzaam en vanuit mijn opvoeding geleerd om m’n eigen boontjes te doppen. Ik was daar heel succesvol in en voelde me daar erg trots over.

Na 4 keer een relatie te hebben verbroken waarbij ik steeds wees naar de ander en wat mij daarin niet aanstond, heb ik nu de liefde van mijn leven gevonden. Maar hij twijfelde na twee jaar relatie ineens aan ons. Een echte man die merkte dat het zo niet ging werken. Ik snapte er niets van, maar had wel door dat er bij mij iets moest veranderen.

Ik heb jou ontmoet en vond de weg. Mijn vriend deed niet mee, maar ik vroeg en kreeg wel zijn steun. En hoewel hij sceptisch was, heeft het ons zo veel gebracht. Vaak voor hem niet zichtbaar dat het komt door alles wat ik bij jou leerde.

Wat een groot verschil tussen mannen en vrouwen! En ik heb zo lang niet geweten hoe ik op de juiste manier met ze om moest gaan. Ik kon mij prima zelf redden en ik hield daarmee het alleen zijn juist in stand.

Ik zal proberen uit te leggen wat ik deed en er van hem voor terug kreeg, zonder dat hij dus meedeed aan mijn sessies met jou.

  • Ik veranderde mijn manier van kijken naar mijn vriend: bv geen wantrouwen dat hij misschien toch nog contact had met zijn ex, bv geen achterdocht als ik geen directe reactie kreeg op een app. Ik kreeg er zo veel liefde en zekerheid voor terug.
  • Ik accepteerde hem. Helemaal Dus ook zijn mindere kanten. Zonder een poging dat te willen veranderen. Hij is daardoor meer zichzelf, wat alleen maar mooier is en vind rust en geluk bij ons. Hij wil samen zijn en laat zien en ook expliciet weten met mij verder te willen.
  • Ik accepteerde mezelf en mijn mindere kanten, ik krijg daarvoor liefde en waardering van hem. Hij vindt mij alleen nog maar mooier als ik rust en acceptatie vind bij mezelf. Hij helpt en ondersteunt mij waar ook ik misschien niet zo goed mijn eigen boontjes kan doppen. 😉
  • Ik waardeer hem bewust en expliciet voor wat hij voor me doet en geef hem daarmee de kans de man voor mij te zijn. Hij is er echt voor mij, hij is lief en attent, hij is zorgzaam, vrolijk en heerlijk om mee samen te zijn.
  • Ik gaf hem vrijheid en ik kreeg zoveel rust bij mezelf.

Als je zelf de juiste veranderingen kan maken, beweegt de andere helft gewoon mee. Wat een fantastische man heb ik. Ik ben heel trots op waar wij nu staan. Ik voel me heel rustig, zeker en enorm gelukkig.

Je hebt me de weg gewezen door aan te geven waar het verschil zit tussen mannen en vrouwen, waar ik soms mezelf te belangrijk maak en soms juist mezelf en mijn gevoel onnodig even aan de kant parkeer. Je hebt me geleerd wat mijn ideale plek is in onze relatie. Heel erg dank je wel daarvoor.

Onderneemster
Zoals vele andere ondernemers zullen jullie het volgende vast wel herkennen:
Altijd maar hard werken, je schuldig voelen als je minder uren maakt. Slecht luisteren naar collega’s, nergens tijd voor nemen, geregeld gestrest.
Iedereen aan de kant, ik regel het wel even, ik ben tenslotte de baas. De verkeerde balans tussen werk en thuis. Verkeerde prioriteitenstelling.
En ja, af en toe zelfs het ‘baas zijn’ meenemen naar huis.

Vorig jaar zomer trok mijn vrouw aan de rem, de noodrem wel te verstaan. Ondanks alle luxe was ze niet gelukkig.
In al mijn onwetendheid van destijds snapte ik er niets van: “ik werk me kapot, we hebben alles en nog ben je niet tevreden?”
Nou, wat zat ik er naast….

Aangezien je dit echt overkomt als donderslag bij heldere hemel, en je volledig in je ondernemerswereldje en -gedrag vastgeroest zit, hebben wij de hulp van Sylvia ingeroepen.
Ik zeg ‘wij’, maar het was uiteraard het initiatief van mijn vrouw: ik was echt van de categorie “spiritualiteit? op zoek naar jezelf? mens, zoek een baan!”.

Maar ik ben zo dankbaar dat Sylvia op mijn pad is gekomen.

Ik kwam daar binnen als de zojuist geschetste typische ondernemer (‘Ik zal haar wel even vertellen hoe de vork in de steel zit’).
En nu ruim een jaar verder, ben ik een volledig ander persoon geworden. Ik heb geleerd dat je gedrag en wie je zelf bent compleet verschillende zaken zijn. Omdat je ver van jezelf staat, wijkt je gedrag sterk af van wie je echt bent. Ik was volledig uit balans en totaal niet mezelf. Door Sylvia heb ik uiteindelijk mezelf teruggevonden. Ik heb de rust en volledige vertrouwen in mezelf terug gevonden. Deze rust straal ik naar iedereen en in alle situaties uit, zowel naar mezelf als naar anderen. En zowel privé als zakelijk.

Ik functioneer op ieder gebied veel beter door ten alle tijden deze innerlijke rust te ervaren en uit te stralen, door echt te luisteren naar anderen. Door de tijd te nemen voor anderen. Door de juiste prioriteiten te stellen.
Voor het eerst in al die jaren kan ik nu pas van mijn ondernemerschap genieten. Zowel in goede als in slechte tijden. Vrijwel niets heeft invloed op wie ik echt ben (en dus mijn gedrag).

Uiteraard ontwikkel je jezelf als mens altijd en continue. Natuurlijk ben ik niet een zweverige kopie van moeder Theresa geworden. Ik ben nog steeds een hardwerkende ondernemer. En natuurlijk heb ik af en toe oud gedrag of gedachtegoed, maar omdat je zo dicht bij jezelf staat, herken je bepaald gedrag direct, en ga je vrijwel direct weer naar de comfortzone, naar je eigen ik dus.

Ik hoor je denken: “Jeetje, het woordje ‘zelf’ wordt wel erg veel gebruikt. Is het niet 1 grote ego-trip?”
Ik kan je zeggen dat het tegendeel waar is: door die innerlijke rust kun je veel meer geven: je neemt veel meer de tijd voor anderen, om te luisteren en ze te helpen waar mogelijk.
Geven is zooooooo veel leuker dan nemen.

Deze ommezwaai in mijn leven had ik nooit kunnen bereiken zonder de hulp van Sylvia. Zij heeft met haar warmte en kijk op dit soort zaken mij enorm op het juiste spoor gezet.

Als we ons zelf willen verwennen denken we gelijk aan een nieuwe auto, lekker op vakantie of soortgelijke zaken. Hoe mooi is het om jezelf het mooiste cadeau te geven wat er bestaat?
Het is in ieder geval zonder twijfel het allermooiste cadeau wat ik zelf ooit in mijn leven gehad heb.

Verwen jezelf eens op dit traject, geef dit echt een kans. Het is hard werken, maar je krijgt het grootste cadeau er voor terug: namelijk jezelf.

Hendrik, ondernemer
Mijn leven stond op zijn kop. Eigenwaarde weg, liefdesrelatie over, business nul. Ik las in die periode een interview met Sylvia en reageerde daarop. Per ommegaande nodigde ze me uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit was de start van de spiraal in opwaartse richting.
Ik vind communicatie tussen mensen het moeilijkste wat er is. Ondanks dat communicatie een belangrijke factor is van mijn werk. Als mens en als ZP’er ontkwam ook ik er niet aan dat ik ineens het gevoel had dat ik niet verder kwam. Zowel zakelijk als privé liep het niet. Ergens in het traject stagneerde er wat en alles wat ik zei en deed, resulteerde juist in het tegenovergestelde wat ik wenste. Om uit de negatieve spiraal te kunnen komen, had ik een duw in de rug nodig. Sylvia is bij mij die duw naar boven geweest. Ze wist haarfijn in kaart te brengen waar de angel zat en gaf tips hoe ik daarmee om kon gaan. Volgens een gestructureerde methode maar op een heel persoonlijke manier. Sylvia was analytisch, scherp en voelde aan hoe ik me voelde. Ze kon direct en confronterend zijn, en lief en zorgzaam.
Na elke bijeenkomst met Sylvia kwam er meer zelfvertrouwen en zag ik positief resultaat. Resultaat in mijn business en in mijn persoonlijke leven. De periode is niet altijd even makkelijk geweest, maar Sylvia stond altijd naast me, mentaal en fysiek. Ze was er. Ze voedde me met datgene wat ik nodig had (een aantal keren zelf letterlijk). Haar aanwezigheid was als een warme en veilige deken. Ze heeft een no-nonsense mentaliteit en begrijpt elke ondernemer en zijn achterban als geen ander, omdat ze er zelf een is.
Als ik Sylvia en haar input over communicatie tussen mensen eerder had ontmoet, had er veel verdriet voorkomen kunnen worden.
Wil je daadwerkelijk begrijpen hoe jij en je partner in elkaar zitten en hiermee aan de slag om de relatie naar een hoger niveau te brengen, dan kan ik je van harte aanbevelen om eens met haar in gesprek te gaan. En ze kan heerlijk koken!
Bianca, moeder, vrouw en ondernemer
Vanuit nieuwsgierigheid ben ik bij Sylvia terecht gekomen. Onze eerste sessie duurde ruim 4 uur. Een nieuw inzicht in iets wat je al jaren kent, jezelf, is heel bijzonder. Het geeft zowel rust als nieuwe energie. Het is erg interessant om eens de blik naar binnen te werpen.
Maarten, regisseur
Ik ben bij Sylvia terecht gekomen omdat ik verschillende mensen zo heb zien groeien naar aanleiding van haar coaching. Na 3 sessies te hebben gehad besef ik dat ik zelf de touwtjes in handen heb en mijn eigen leven in kan richten. Het zijn niet alleen de inzichten die mij helpen, maar ook de concrete handelingen die ik krijg om deze inzichten te ondersteunen. Het beste cadeau voor mezelf op mijn 24e, waar ik veel profijt aan zal hebben voor de rest van mijn leven.
Lizette, zorgmanager
Doordat mijn hele leven zowel privé als werk op ze kop werd gezet, ben ik via via bij Sylvia gekomen. En dat is de beste stap die ik toen heb kunnen doen. Dmv sessie, zelfreflectie, oefeningen en het begeleiden van mijn traject, ben ik sterker, ondernemender en zelfvertrouwen geworden. Ik ben er nog niet maar ben al zoveel verder dan ik ooit had gedacht, dank je wel lieve Sylvia, voor je goede raad, soms strenge woorden maar altijd oprecht en vanuit een goed en warm hart!
Marieke, ondernemer
Een bijzondere middag, met een kijkje in de keuken van de vrouw die een groep jong volwassenen, onze kinderen, begeleidt in hun zoektocht naar een antwoord op de vraag waar het om gaat in het leven.
Jonge mensen die nu, op hun 25ste, al bezig zijn met vragen die bij mij pas 20 jaar geleden actueel werden.
Chapeau Sylvia!  
Rudi von Bartheld, arts
Gelijk of geluk, één van de onderwerpen die aan bod kwamen op de jongerenmiddag waarbij jij ook de ouders een keer uitnodigde. Uiteindelijk gaat iedereen, diep in zijn hart, voor geluk.
Jij coacht de jongeren empathisch en heel deskundig bij levensvragen die alles met geluk te maken hebben. Het was een dynamische dag met héérlijke door de jongeren verzorgde hapjes. Wat leuk om zelf ook eens gecoacht te worden want ook de ouders mochten ervaren hoe dat is, door jou rondgeleid te worden in het onderwerp “verschil tussen mannen en vrouwen”.
Ik gun dit iedere jongere èn oudere! Het voegt zoveel toe!
Lonneke Weusten, kindertherapeut
Sylvia weet binnen no-time de vinger op de zere plek te leggen. Geen bull-shit maar resultaten. Ze zorgt voor bewustwording en inzicht in je eigen gedrag, waardoor je weer kunt zijn wie je eigenlijk bent. Sylvia heeft ervoor gezorgd dat ik de dag begin en eindig met ontzettend veel energie. Dat heeft ook zo zijn effecten op mijn liefdesrelatie en de relaties met de mensen om mij heen.
Mark, journalist
Het werk met Sylvia was voor mij een warme en zeer inspirerende ervaring, die mede door haar oprechtheid en transparante benadering mij vele inzichten heeft opgeleverd.
Eliane Quarte
Als iemand je naar jezelf kan laten kijken op een manier dat je er even stil van wordt, dan weet je dat je goed zit! In mijn sessies met Sylvia ben ik er achter gekomen hoe mijn aangeleerde gedrag van enorme invloed is op de manier waarop ik in het leven sta. Het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke energie is voor mij een enorme eye-opener geweest. Het heeft mij bewuster gemaakt waardoor ik nu weet dat ik in het leven mijn eigen keuzes mag maken. Meer dan eens had ik het gevoel: ‘Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld?’ De kennis die Sylvia in huis heeft zou wat mij betreft als vak onderwezen mogen worden op de middelbare school.
Mark, regisseur
Lieve Sylvia, mijn aanbeveling aan anderen over jou zou vooral gaan over hoe jij mensen inzicht geeft in de dynamiek tussen mannen en vrouwen.Hoe verschillend dat is en waar het, helaas, vaak fout gaat. In de relatie, op het werk en alle andere gebieden van het dagelijkse leven. Inzicht en bewustzijn op dit vlak is van essentieel belang om respectvol met elkaar om te kunnen gaan. Jij weet dat als geen ander met voorbeelden en eigen ervaringen hier inzicht in te geven.Je adviezen zijn vooral praktisch en stap voor stap uit te voeren voor iedereen die aan haar of zijn relatie met de ander wil werken.Het gaat bij jou vooral om ervaren en voelen wat wij in onze omgang met de ander, vaak onbewust, doen. Dan denk ik bij jou ook aan de woorden respect, loyaliteit en veiligheid. Loyaal naar familie, vrienden en niet te vergeten, de kinderen van onze stichting Durlstone Foundation Zimbabwe. Met je actie “eten voor eten” heb je tientallen Benefiet diners georganiseerd en daarmee een fantastisch bedrag bij elkaar gekookt. De opbrengst van je diners kwam ten goede aan het onderwijsproject van de Durlstone school. Dank je wel voor je onvoorwaardelijke inzet en enthousiasme, en ik wens je heel veel succes met je werk.
Anita, bestuurslid Durlstone
Om in het kort te beschrijven wat Sylvia voor mij heeft en nog steeds betekent, is bijna niet te doen. Ik heb samen met mijn man in 2008 het coaching traject gedaan, wat onze relatie heeft verdiept en we weer verbinding kregen. Ik ben heel dankbaar dat nog samen te hebben gedaan, want hij is in 2012 overleden. Toen stortte mijn huis in en was het nodig om het opnieuw op te bouwen. Sylvia leert mij dit “zelf” te doen. Dat ik leer weer te leven en dat ik mijn eigen verantwoordelijk neem. Het is een prachtig proces wat ik zonder Sylvia niet zou beleven!
Marie Laure, verkoopster
Een klik..ik voelde het gelijk toen ik Sylvia zag. Een warme persoonlijkheid die vanuit haar ervaring precies aanvoelt waar het probleem zit en hoe het opgelost/gecoacht kan worden. Ons gesprek heeft mij rust gegeven en hierdoor ruimte om in de komende periode met de aangereikte handvatten aan de slag te gaan.
Linda Wehkamp
 Na een zwaar jaar te hebben gehad met diverse omstandigheden was ik dit jaar onderuitgezakt. Toen ik een aanbeveling kreeg van een coach om mij weer een steun in de juiste richting te krijgen, kwam ik uit bij Syliva. Sylvia heeft mij veel inzichten gegeven en mij een forse duw in de goede richting gegeven wat nog steeds voelbaar is. Aan de hand van gesprekken geeft Sylvia je commentaar en advies op je huidige situatie, en geeft aan waar je dagelijks op moet letten om jezelf verder te ontwikkelen. Door de gesprekken ben ik dagelijks meer gemotiveerd en weet ik wat mijn sterkte en zwakke punten zijn waarmee ik rekening moet houden.
Jonathan

Laat je eigen ervaring achter:

Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht, wordt niet gepubliceerd)

Ervaring