Ervaringen van ondernemers met coaching 2017-05-21T12:58:27+00:00

Ervaringen met Energy Coaching

In onderstaande video’s vertellen ondernemers en niet-ondernemers wat coaching voor hun persoonlijk en zakelijk heeft betekend. Doorgaans groeiden zij niet alleen als ondernemer of werknemer, maar ook persoonlijk maakten zij flinke stappen. Sterker nog, zij zijn overtuigd geraakt dat zakelijke groei onmogelijk is wanneer je jouw innerlijk niet op orde hebt.

Ben je overtuigd geraakt? Bekijk de trajecten
Wil je iets delen? Neem contact op

Mariëlle

Mariëlle is zakelijk hard gegroeid en zag haar omzet zelfs verdubbelen. “Mijn zakelijke groei komt echt door mijn innerlijke groei”, vertelt Mariëlle in de video. “Voor de coaching kwam mijn onderneming eigenlijk niet van de grond, maar door te werken aan mezelf is daar veranderen in komen. Logisch ook, want je kunt pas echt iets voor je klanten betekenen als je het innerlijk op orde hebt.”

Wesley

Wesley merkte dat hij niet zijn volle potentie leefde. Mede door de coaching is hij eigenaar van een succesvolle sportschool en barst hij van de energie en leeft hij zijn volledige potentie. Zijn boodschap voor mensen die coaching maar niets vinden: “Als zij genoegen nemen met hun huidige situatie, dan is dat ook prima. Maar coaching zorgt ervoor dat je jouw doel veel sneller kunt bereiken.”

Saskia

Saskia schakelde Energy Coaching in vanwege haar scheiding. “Hier had ik echt iemand nodig om mij te helpen”, vertelt ze. “Het was voor mij niet meer dan verstandig om de expertise van iemand in te schakelen die mij de weg kan wijzen. Je kunt het natuurlijk wel alleen, maar het resultaat was heel anders geweest. Gun jezelf die reisgenoot.” Inmiddels heeft Saskia het gevoel dat zij is geworden wie ze wil zijn.

Liselotte

Liselotte realiseerde zich tijdens de coaching steeds meer hoe zij vroeger niet zichzelf was. “Alles kostte zoveel energie en moeite. Ik ben nu geen ander mens, maar ik merk dat ik veel meer rust heb.” Haar omgeving merkte dat ook. “Het grootste succes heb ik geboekt door me anders op te stellen tegenover de mensen die dichtbij mij staan. Zij hebben mijn verandering niet alleen gemerkt, maar zijn daardoor zelf ook positief door veranderd. Je kunt het wel vertellen, maar laten zien is zoveel krachtiger.”

Adina

Adina vond het moeilijk om zichzelf te zijn. “De normen en waarden van mijn familie waren belangrijker dan wat ik zelf wilde. Op een gegeven moment merkte ik dat ik daardoor echt ongelukkig was. Ik was altijd aan het doen wat een ander verwacht.” Tegenwoordig is dat gelukkig anders, vertelt ze. “Als iemand zegt wat ik zou moeten doen, accepteer ik die mening, maar dat betekent niet dat ik het hoef te vinden. De omstandigheden dus zijn niet veranderd, maar wel de manier hoe ik daar mee om ga.”

José

José ontdekte tijdens coaching dat haar gedachtes en wie zij werkelijk is, verschillend zijn. “Je denkt iets, verbindt daar een conclusie aan en daar komt een goed of een slecht gevoel bij kijken. Daar was ik me niet bewust van. Doordat ik weet dat gedachtes niets zeggen over wie ik werkelijk ben, leer ik om steeds meer mezelf te zijn. Dit leer je niet in boeken, hier heb je echt een coach voor nodig. Een coach stelt de juiste vragen waardoor je zelf de oplossing gaat zien en ook gaat toepassen. Juist het toepassen heeft het echte het verschil gemaakt.”