Haal jij er wel alles uit?

Home/Algemeen, Doelen stellen, Zelfkennis/Haal jij er wel alles uit?

Whats Your Dream?Ben jij blij met jezelf? Zo niet…..waarom zou je dan genoegen nemen met minder? Vraag jij jezelf regelmatig af waar en wat je wil in jouw leven, als persoon?

Heb jij een droom die jij zeker nog wil waarmaken in dit leven? In dat geval raad ik je aan deze droom op te gaan schrijven. Zo maak je het namelijk in ieder geval inzichtelijk voor jezelf en misschien ben je dan al bereid om het hardop uit te spreken bij de liefdevolle mensen om je heen, zoals je partner, familieleden en vrienden.

Let wel: doe het bij mensen die het je gunnen dromen te hebben, want het is super fijn als je een support-systeem om je heen hebt. Als je goed in contact staat met jezelf en je het oordeel van de ander niet echt belangrijk vindt en jij je eigen keuzes durft te maken, dan is het helemaal fijn om die dromen eens uit te schrijven en te delen met anderen wat jij nog uit je leven wil halen.

Je bent zelf verantwoordelijk

Realiseer jij je wel dat alleen jij verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van jouw leven? Je hebt maar één leven. Dan is het wel heel fijn dat je daar alles uit haalt wat er uit te halen valt, toch? Je leven is niet iets wat je nog eens over mag doen, niet iets wat je even mag uitproberen. Als het je niet bevalt, mag je het ook niet inruilen voor een ander leven. Nee, je moet het hiermee doen. Maak er dus het beste van, zou ik zeggen. Zonde van jouw tijd en van jouw leven als je achteraf moet zeggen: had ik maar…

Je kan het maar beter jammer vinden van de dingen die je misschien anders had gewild of hebt gedaan dan van de dingen die je had willen doen en niet hebt gedaan. Never cry over spilt milk. Het leven vormt je vooral door de problemen die er in hebben gehakt in je leven. Deze problemen hebben je gevormd tot de persoon die jij nu bent en dat is nu jouw leven.

Hoe gaaf zou het zijn wanneer jij jouw volledige potentie leeft? Wat is daar voor nodig? Tijd om dat eens te ontdekken en het dan ook om te zetten in actie, waardoor je stappen maakt en jouw leven die invulling geeft die jij wenst.

Ik kan er nog van alles over schrijven en als je een vraag hebt, stel me die gerust, want dan zal ik je daar antwoord op geven en dat hoeft niet hier op het blog. Schroom dus niet om mij persoonlijke te mailen! Sterker nog, ik nodig jou uit, je krijgt van mij een gratis coachingsessie van één uur, ter waarde van € 175. En als je mij hier en anderen wil helpen met jouw vraag of inzicht dan beloon ik je met een cadeau van nog eens een extra uur sessie, ter waarde van € 175.

Ik kan jou dan laten ervaren en leren hoe jij te allen tijden jezelf kan zijn.

Ik kan je garanderen dat jij antwoord krijgt op de vraag “Ben ik wel wie ik wil zijn?”

Het is echt een super drive in mij, om jou te helpen bewust te worden van wat jou weerhoudt je volledige potentie te leven. Ik geloof dat het een geboorterecht is te zijn wie je bent, uiteindelijk is dat jouw echte geluk.

2017-01-02T19:58:38+00:00

3 Reacties

 1. Rani Goederee 5 juli 2016 om 08:34 - Reply

  De vraag “Wat wil ik doen met mijn leven?” is een actuele voor mij op dit moment.
  Ik ben een paar weken geleden 50 geworden en dat ervaar ik als een echt overgangsmoment. De tweede helft is nu begonnen! Een moment om weer opnieuw keuzes te maken en te bepalen wat ik wil doen om gelukkig en vervuld te zijn.
  Hoe dat er uit ziet? Niet alles weet ik, maar het is een interessante reis :-)!

  Dank voor je blog, Sylvia!

  • Sylvia De Goede 5 juli 2016 om 12:35 - Reply

   Lieve Rani,
   Dankjewel voor je leuke reactie, ik denk dat velen zich in jou schrijven herkennen. Goed dat je wil gaan voor kwaliteit en durft keuzes te maken.
   Mag ik je uitnodigen om gebruik te maken van mijn kosteloos gesprek, dan kan je helpen hoe je nog meer je potentie leven kan.

   Warme groetjes,Sylvia

 2. Saskia van de Riet 16 augustus 2016 om 08:26 - Reply

  Lieve Sylvia, ik besef elke dag opnieuw dat ik de persoon ben die iets van mijn leven moet maken. Uitdagingen genoeg, dus valt er nog veel voor mij te groeien 🙂 Deze reis ga ik graag aan, omdat mijn leven er zo elke dag steeds mooier uit ziet.

Leave A Comment