Mis het niet: Sylvia live tijdens The Opportunity Summit 2014

Home/Algemeen, Workshop/Mis het niet: Sylvia live tijdens The Opportunity Summit 2014

tegenslagkansTijdens The Opportunity Summit op 24 maart spreek ik over scheidingen en de kans die ontstaat om het leven een andere wending te geven. Mijn presentatie is een onderdeel van de lancering van het boek ‘Is het een tegenslag of juist een kans?’ van Robert Benning. De bijeenkomst is live te volgen voor iedereen. Tijdens het webinar komen 25 experts en ervaringsdeskundigen die spreken en debatteren over twaalf thema’s met als centrale vraag: ‘Is het een tegenslag of juist een kans?’

Het webinar is gratis te volgen op maandag 24 maart vanaf 13.30 uur. Vooraf registreren is noodzakelijk:

Registratie voor het live webinar
Programma The Oppertunity Summit 2014

 

Boek: Is het een tegenslag of juist een kans?

Ieder mens komt persoonlijke en beroepsmatige tegenslagen of crisissen tegen in het leven. Hoe u daarmee omgaat is een keuze die ertoe kan leiden dat uw scheiding, burn-out, ontslag of zelfs rouw een opstap wordt naar een beter en gelukkiger leven. In ‘Is het een tegenslag of juist een kans?’ toont coach en ervaringsdeskundige Robert Benninga hoe dat in zijn werk gaat.

De weg die u in het leven gaat, is voor iedereen anders. Levenslessen zijn universeel en behoorlijk identiek. Daarom komen in dit boek naast Robert Benninga nog 29 andere experts en ervaringsdeskundigen aan het woord. Met bijdragen van onder andere: Sylvia de Goede, Wessel Berkman, Arko van Brakel, Hans van Breukelen, Peter Faber, Ralph van Hessen, Hans van der Kooij, Roy Martina, Anne-Marie Rakhorst en Huub van Zwieten.

 

2017-01-02T19:58:42+00:00

Leave A Comment